Image

OverBuitenplaats Rhenendael

Betaalbare luxe koopwoningen en een activiteitencentrum met onder andere een zwembad, fitnessruimte en evenementenzaal. Dit alles op een toplocatie, gelegen tussen Veenendaal en Rhenen en omgeven door het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Direct vanuit uw woning mooie fiets- en wandeltochten maken in de fraaie natuur. Dat is Buitenplaats Rhenendael.

Rhenendael ligt op een terrein van maar liefst 8 hectare dat voor tweederde bestaat uit park en bos. Er zijn 134 appartementen en 30 patiowoningen. Rhenendael heeft ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein, voor u en uw bezoek. U woont er veilig door cameratoezicht op strategische plaatsen.

Natuur
Wie van de natuur houdt, kan zijn hart ophalen in de omgeving. Het uitgestrekte bosgebied geeft een bijzonder zuivere lucht. Rhenendael is gelegen aan de voet van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De bossen van landgoed Prattenburg en landgoed de Dikkenberg vormen bij wijze van spreken de achtertuin. Populair zijn wandelingen naar recreatie- en natuurgebied Kwintelooijen en Plantage Willem III. Maar ook fietstochten naar Amerongen, bijvoorbeeld naar het kasteel of naar de Amerongse Bovenpolder met zijn vogeluitkijkplatform, zijn zeer de moeite waard. De Betuwe, met zijn prachtige bloeiende boomgaarden, is via de pontveren van Elst en Amerongen goed bereikbaar, evenals het rivieroeverreservaat De Blauwe Kamer (langs de Nederrijn).

Meer informatie? Neem een kijkje op deze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Stichting Buitenplaats Rhenendael Beheer.

Voorzieningen en bereikbaarheid

Gelegen aan de rand van Veenendaal en in de nabijheid van Rhenen biedt Rhenendael alle voorzieningen die u maar wenst. Het winkelcentrum van Veenendaal heeft een belangrijke regionale functie. Het oude, pittoreske stadje Rhenen, fraai gelegen aan de Nederrijn, concurreert succesvol met Veenendaal op het punt van gezelligheid. Samen zorgen deze gemeenten voor een divers aanbod op het gebied van onder andere theater, muziek, film en dans. Ook gezondheidsvoorzieningen zijn goed vertegenwoordigd. Zowel algemene ziekenhuizen als academische ziekenhuizen zijn goed bereikbaar. Ziekenhuis Gelderse Vallei ligt op slechts 13 km afstand, waarvan de helft via de A12.

Buitenplaats Rhenendael ligt aan de N233 die een directe en snelle verbinding geeft met de snelwegen A12 en A15. Via de A12 bent u bovendien in korte tijd op de A30. Direct bij de ingang van de buitenplaats is een bushalte die u een goede verbinding geeft met Veenendaal, Wageningen en Amersfoort. Veenendaal beschikt bovendien over drie treinstations: Veenendaal-Centrum, Veenendaal-West en Veenendaal-de Klomp.